Invatamantul, la Paulesti, „imbogatit”, de-acum, cu numeroase device-uri!

Solicitările/petiţiile/reclamaţiile se vor transmite on-line.

VESTE BUNĂ! „În cadrul Proiectului „Școli Motivante adaptate rtmuui tehnlogic- PH SMART” UAT Păulești, prin primarul Tudor Ssandu, ca beneficiar final, Unitatea de învățământ Școala Gimnazială ”Toma T Socolescu” Păulești, prin Director- Ovidiu Rădulescsu în parteneriat cu Consiliul Județean Prahova, în calitate de autoritate Contractantă și Next Generation Business SRL, activitatea instructiv-educativă este facilitată începând cu această săptămână de numeroase device-uri.

Astfel, fiecare copil din grădinițe și fiecare școlar beneficiază în sălile de grupă, în  sălile de clasă, dar și laboratoarele de informatică de calculatoare noi, table inteligente, laptop-uri, imprimante, scanner”, informează administrația locală.

 Așadar, prinde viață, aici, o promisiune onorată de Consiliul Județean Prahova și de Primăria Comunei Păulești pentru creșterea calității actului didactic și pentru motivarea elevilor de a obține rezultate cât mai bune la învățătură. E spre binele viitorului lor și-al întregii comunități,  la urma urmelor.