Despre noi

Județul Prahova este unul dintre cel mai dinamice din România, atât din punct de vedere economic, cât și al evenimentelor cu rezonanță chiar și peste granițele țării (Festivalul Vinului, Sinaia Forever, Festivalul de Jazz, Festivalul Cașcavelei etc.)

De multe ori, însă, găsim informații doar despre municipiul Ploiești, Câmpina și celelalte orașe, însă Prahova are 104 localități și fiecare dintre acestea are ceva de spus.

Tocmai de aceea, Primarph.ro vă aduce în atenție evenimente și informații din aceste localități, acoperind zona administrativă, economică, educativă, culturală, sportivă (Fotbal Prahovean), așa încât fiecare locuitor al județului să poată găsi informații legate de comunitatea din care face parte.

Mai mult decât atât, puteți chiar Dumneavoastră să contribuiți la mediatizarea unor aspecte relevante ale vieții cotidiene, printr-un simplu mesaj transmis prin Formularul de contact.

Vă mulțumim!

Pentru servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate ne puteți contacta la email: marketing@reusita.ro