4.935.116 Euro pentru EDUCATIE. AFLA UNDE!

Colegiul „Mihail Cantacuzino” împlinește astăzi 19 ani în spațiul care din 1982 este cunoscut drept „Liceul Sinaia” iar astăzi a primit cel mai frumos cadou.

ZINO – Educație de la A la Z a fost acceptat la finanțare. Este anunțul făcut vineri de administrația din Sinaia.

Este vorba de proiectul care schimbă radical conceptul de învățare formală în Sinaia. Colegiul „Mihail Cantacuzino” împlinește astăzi 19 ani în spațiul care din 1982 este cunoscut drept „Liceul Sinaia” iar astăzi a primit cel mai frumos cadou.

“Tinerii orașului vor avea școala pe care pe care o merită. Un loc în care ei sunt în centrul educației, un loc de interacțiune între părinți și profesori și mai ales un spațiu creativ menit să îi formeze pentru viața de adult.”, a transmis Vlad Oprea, primarul orașului Sinaia.

Imaginați-vă un colegiu la care îți dorești să ajungi cu drag, unde găsești: un atrium, o piscină cu saune, sală de conferință, spațiu pentru servirea mesei, bibliotecă, spațiu expozițional, zonă pietonală, parcări și cursuri de educație profesională si nonformală. Pentru a explica mai bine cum o sa fie viața de licean la Sinaia îți oferim o simulare video la cald.

Educație la înălțime! La mulți ani!

Așadar, vești excelente pentru o instituție de tradiție a învățământului sinăian și nu numai!