Ziua Nationala la Draganesti! Sa va umple inimile…

Majoritatea instituțiilor din subordinea Ministerului Culturii au pregătit un program special de 1 Decembrie. Normal, firesc… cum vreți să spuneți!

Dar cu atât mai mult trebuie apreciate și puse în lumină și comunitățile mici care au inițiative pe care, dacă le privești și le înțelegi în prounzimea lor, înțelegi ce OAMENI FRUMOȘI au satele noastre, ce bucurie au acești aîn a face lucruri minunate pentru ai lor, pentru educația pruncilor lor.

Știu, rar, prea arar se scrie și se comenteză despre ce se face BINE într-un sat sau altul dar… n-ai cum să fii indiferent, n-ai cum să nu te atingă la inimă, c-o floare, evenimentule ce pun în lumină sufletul unei comunități, impliare unor oameni în educația pruncilor în spiritul dragostei de neam și țară.

 Aflați, bunăoară, cum a fost vineri, 1 Decembrie, la Drăgănești. Unde Drapelul a fost sfințit în biserică, unde au fost cinstiți eroii, unde copiii îmbrăcați în straie tradiționale au flururat drapele și-au îmbrățișat satul, neamul și patria cu inimioarele lor.

Fotografiile au fost postate de dl Ionuț Georgian Toma, primarul comunei Drăgănești.