Ziua Mondiala a Diversitatii Culturale, celebrata ca la carte deelevii din Urlati

Marți, 21 mai, Casa de Cultură din Urlați, elevii claselor a 5-a de la Liceul Teoretic „Brâncoveanu Vodă” din oraș au oferit un spectacol impresionant pentru a sărbători cum se cade Ziua Mondială a Diversității Culturale. Evenimentul a fost o adevărată sărbătoare a multiculturalismului și a creativității tinerilor noștri talentați.

 Elevii, îînveșmântai, inspirat, în costume tradiționale aparținând diverselor națiuni ale lumii, au pus în lumină, pe scenă dansuri, cântece, dar și și scenete, într-o armonie ce a stârnit ropote de aplauze.

 A fost un prilej de a celebra bogăția și frumusețea diversității culturale, sentimentul UMAN și îndeobște, patrimonial cultural pe carecu toții avem datoria de a-l respecta.

Reprezentanții instituției declară că prin acest eveniment, elevii au transmis un mesaj puternic despre importanța toleranței și respectului reciproc. Fiecare reprezentație a fost o invitație la cunoaștere și acceptare, demonstrând că diversitatea ne face mai puternici și mai uniți.

 Așadar, cu toată sinceritatea, se cuvin mulțumiri și felicitări profesorilor și organizatorilor care au coordonat acest spectacol extraordinar, precum și părinților care au susținut și au încurajat tinerii artiști. Felicitări elevilor pentru implicare, dăruire și talent!

Minunat, educativ, necesar!

Este admirabil că iată, generațiile tinere înțeleg să prețuiască și să promoveze valorile diversității.

… Și DA, astfel de evenimente merită promovate!

AȘA e când… faci RAI din Educație, când implici elevii în comunitate, în evenimente majorecu impact pentr azi și pentru mâine.

foto: URLATI.ro