Ziua in amiaza mare, o… tentativa de… agresiune sexuala FIX in centrul Ploiestiului!

E cald, e… chiar zăduf și asta… probabil îi afectează pe mulți… la capitolul idei, gânduri… tentații… Și parcă din ce în ce se întamplă lucruri ciudate sau, poate, cumva, nu doar ieșite din tipare, care, uneori, ar putea avea și urmări…

Jandarmii ploieșteni au intervenit, joi dimineață, în zona blocului „7 etaje”, adică fix în centru!!! Totul din pricina sesizării din partea unei femei. Victima a reclamat, oripilată, că un individ s-a dezbrăcat pur și simplu în fața ei, și a început să facă gesturi obscene, ba chair ar fi încercat să s eapropie și să o atingă.

Zău, unora li se suie canicula și plictiseala… la cap?!?

Jandarmii sosiți de urgență l-a fața locului nu l-au mai găsit pe individ chiar acolo, ci la câteva sute de metri distanță, prin parcul Nichita Stănescu.

Reprezentanții IJJ Prahova au precizat că în cauză au fost întocmite acte de sesizare pentru comiterea infracțiunii de „ultraj contra bunelor moravuri”. Bărbatul acuzat  și documentele întocmite de jandarmi au ajuns la organele de urmărire penală, care au preluat cercetările în acest caz.

Sursa foto: IJJ Prahova