Ziua comunei Brazi 2019, pe superba oază de agrement de la Popești

Sâmbătă, 29 iunie 2019, au avut loc manifestările dedicate Zilei comunei Brazi, locația aleasă de către Primărie și Consiliul Local fiind noul Parc Popești. Acesta a fost dat în folosință recent și acum a găzduit primul eveniment de anvergură, locația fiind una modernă și apreciată de către cei prezenți.

Ca și în ultimii ani, premierea cuplurilor care au aniversat Nunta de Aur și a elevilor cu rezultate bune la examene au fost așteptate cu emoție de către cei prezenți. Printre elevii premiați s-a numărat și fata viceprimarului Georgel Stan – Daiana Georgiana – care a avut a doua medie din localitate la examenul de capacitate. „Acești tineri fac cinste comunei noastre, iar rezultatele lor la învățătură îi fac fericiți pe părinți, bunici și toți cei apropiați. Poate într-o zi, unul dintre acești tineri va ajunge chiar primarul comunei Brazi, a spus actualul edil”, Leonaș Radu.

Pe scenă au urcat Nemuritorii, Daniel Trifu (care i-a înmânat primarului Leonaș Radu o icoană, artistul fiind absovent de Teologie), Axinte, Alin Oprea, Julia Jianu, Aurel Moga, Vali Vijelie, Diana Bișinicu, trupele de dans modern Minibuburuzele și Buburuzele, Cercul de canto, ansamblurile folclorice Muguri de Brazi și Doina Prahovei. Seara s-a încheiat cu un superb foc de artificii.