Ziua Cadrului Didactic din Busteni

Luni, 9 martie a.c., la Bușteni s-a desfășurat cea de-a XII-a ediție a ”Zilei Cadrului Didactic”. În cadrul acestei manifestări, devenită o adevărată tradiție, au fost sărbătoriți profesorii din localitate care s-au evidențiat prin rezultate remarcabile în pregătirea elevilor olimpici.

 

Festivitatea reprezintă continuitatea numeroaselor activități desfășurate de primărie în domeniul învățământului pe plan local. Aceasta a constituit un deosebit prilej pentru recompensarea a 34 de cadre didactice care își desfășoară activitatea în unitățile de învățământ din Bușteni.

 

La fel ca și în anii anteriori, într-un cadru festiv, dascălilor le-au fost oferite flori, diplome și, nu în ultimul rând, generoase premii în bani. Acestea s-au ridicat la o valoare totală de aproximativ 24.000 de lei. Evenimentul, marcat de o atmosferă deosebit de caldă, a fost onorat de prezența unui număr de 120 de cadre didactice din localitate.

 

Au dat curs invitației la această deosebită manifestare din viața învățământului din Bușteni numeroși reprezentanți ai administrației locale, alături de care au mai fost prezenți și Nicolae Angelescu – Inspector general aldjunct al ISJ Prahova, Cristina Petre – Inspector pentru educație permanentă din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Prahova, precum și deputatul George Ionescu, copreședinte PNL Prahova.