Zilele Ploiestiului – maraton al divertismentului

„Zilele Ploieştiului”, manifestare care a avut loc în perioada 27 mai – 1 iunie 2015, a inclus şi cea de-a II-a ediţie a Festivalului de artă stradală pentru copii şi tineret „Ploieşti, Magie, Feerie şi Poveşti”, la care au participat peste 15.000 de copii alături de familiile lor.

 

Pe parcursul celor 6 zile dedicate celebrării Ploieştiului, cei prezenţi au putut viziona concerte, focuri de artificii, expoziţii de artă, spectacole de teatru sau magie, statui vivante, artişti pe picioroange sau personaje de teatru pentru copii, momente de flash-mob. De asemenea, au participat la parada personajelor de poveste cu păpuşi gigant, la vernisaje şi Târgul de carte „Ploieştiul citeşte”, au fost premiaţi la concursurile de role biciclete, cros sau în cadrul originalelor ateliere de creaţie ori au putut lansa baloane cu dorinte.

 

Să nu uităm că şi importantele muzee din oraş au avut porţile deschise pentru cei interesaţi.

 

„Zilele Ploieştiului” s-a dovedit a fi un adevărat maraton al divertismentului de bună calitate, împletit cu momente cultural – artistice autentice şi concursuri atractive, menite să aducă bună dispoziţie şi relaxare, atât pentru cei mici, cât şi pentru cei mai mari.

 

Municipalitatea ploieşteană doreşte să îşi exprime mulţumirile faţă de eficienta şi responsabila colaborare pe care a avut-o cu sponsorii evenimentului, dar şi faţă de implicarea onestă a reprezentanţilor mass-media locale în mediatizarea acţiunilor.