Zilele Orasului Busteni 2015

La finele acestei săptămâni, turiștii aflați pe Valea Prahovei și localnicii vor putea lua parte la manifestările prilejuite de Zilele Orașului Bușteni, manifestare organizată de Primăria orașului-stațiune de la poalele Bucegilor condusă de către edilul Emanoil Savin.

 

Joi, 5 februarie, de la ora 18, Centrul Cultural Aurel Stroe va găzdui spectacolul Teatrului de Revistă “Constantin Tănase”, intitulat “Vivat Revista”, iar vineri, de la ora 9, pe Domeniul Schiabil Kalinderu, va avea loc Cupa Buștenarului la Schi Aplin.

 

Sâmbătă, de la ora 9, Sala de Sport “Silva” va fi gazda Cupei Orașului Bușteni la lupte greco-romane, iar de la ora 12, la Domeniul Schiabil Kalinderu, vor avea loc concerte în aer liber susținute de Mirabela Daurer, Mâțu Stoian, Lidia Buble, What’s Up, Amna, Matteo, Alesis, Desant, Bambi, prezentator fiind Iuliana Tudor. În aceeasși zi, de la ora 14, la Centrul Cultural “Aurel Stroe”, va avea loc deschiderea oficială a Școlii de tango argentinian Tango Caffee, instructori Gongor & Laura, Norbert și Andrada Nemethi. În ultima zi, duminică, 8 februarie, de la ora 11, la Domeniul Schiabil Kalinderu, va avea loc “Caravana lu’ Papa”, iar de la ora 13.30, la sala de sport Silva, va avea loc finala Cupei Orașului Bușteni la fotbal, care va fi comentată de către Ilie Dobre și va fi transmisă live de către postul de televiziune Nașul TV!