Vizita a primarului din Hancesti la Ploiesti

Primarul municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, a primit, astăzi, vizita oficială de lucru a primarului municipiului Hîncești din Republica Moldova, Botnari Alexandru.

Cu acest prilej, reprezentanții orașului Hîncești și-au exprimat intenția de a derula o serie de parteneriate la nivel economic, comercial, cultural și interinstituțional cu municipiul Ploiești. Întrevederea a continuat cu o sesiune de întrebări și răspunsuri, fiecare parte împărtășind din experiența acumulată în domeniul administrației publice, precum și din soluțiile eficiente aplicate, de-a lungul anilor, pentru buna gospodărire a comunității, un proces care implică responsabilitate și perspectivă.

Edilul șef al municipiului Ploiești, domnul Andrei Liviu Volosevici, a primit cu bucurie vizita omologului său din Republica Moldova, manifestându-și, cu această ocazie, deschiderea față de propunerile și oportunitățile de dezvoltare la nivelul celor două localități, în contextul acordului de înfrățire existent. Reamintim că Municipiul Ploiești este înfrățit cu municipiul Hîncești din Republica Moldova din anul 2003.