VIN ALEGERILE! Primarii, la INSTRUIRE!

Elementul de noutate al acestui proces electoral este că predarea materialelor și buletinelor de vot se va face într-o altă locație decât cea obișnuită, anume... la Sala Sporturilor Olimpia din Ploiești.

Conducerea Instituției Prefectului Județului Prahova, reprezentantul Autorității Electorale Permanente, președintele Biroului Electoral Județean, precum și numeroși reprezentanți ai altor instituții cu atribuții în buna desfășurare a alegerilor prezindențiale din luna noiembrie au organizat joi, 3 octombrie, o sesiune de instruire a primarilor unităților administrativ- teritoriale din Prahova, ocazie cu care acestora le-au fost amintite prevederile legale care trebuie respectate pe perioada desfășurării alegerilor. În contextul dat, s-a vorbit despre actualizarea listelor electorale permanente, stabilirea locurilor speciale pentru afișaj electoral, modul în care se predau materialele către birourile electorale și, evident, despre organizarea secțiilor de votare etc.

IMPORTANT: Elementul de noutate al acestui proces electoral este că predarea materialelor și buletinelor de vot se va face într-o altă locație decât cea obișnuită, anume… la Sala Sporturilor Olimpia din Ploiești. În opinia organizatorilor, aici se pot oferi condiții decente pentru cele aproximativ… 3.000 de persoane din tot județul (potrivit estimărilor) care vor veni la BEJ după închiderea secțiilor de votare.