Vesti excelente: Programul After School continua la Bratasanca! Cu sprijinul Colegiului Karmsund și Crucii Rosii Norvegiene, districtul Rogaland

Septembrie a adus cu el nu numai toamna, ci și începerea unui nou și generos Program de After School în  localitatea Brătășanca- comunca Filipeștii de Târg. Concret, cei 30 de copii din cadrul proiectului își vor desfășura o parte din temele pentru acasă sub supravegherea dnei. învățătoare Raluca Tudorache până la sfârșitul anului școlar, respectiv luna iunie 2022.

Mai mult de atât, în perioada imediat urmatoare, elevii, cât și părinții acestora vor avea parte de o mică surpriză, ceeace îi va impulsiona în apropierea și înțelegerea ȘCOLII ca temelie în educație.

Totul din OMENIE, INSPIRAȚIE; DĂRUIRE. TOTUL pentru că ȘCOALA ARE ȘI TREBUIE SĂ_PĂSTREZE ROSTUL SĂU… în SAT!

Pe această cale, Crucea Roșie Prahova își face o datorie de onoare în a mulțumi celor care au facut acest lucru posibil, respectiv Colegiul Karmsund și Crucea Roșie Norvegiana, districtul Rogaland.

Proiectul este finanțat în totalitate de către cei mai sus menționati și oferit cu titlu gratuit comunității din Bratasanca, respectiv celor 30 de copii cu situații deosebite din cadrul comunității.