Vesti bune de la Primarul municipiului Ploiesti pentru noul an scolar!

Mai sunt mici probleme pe care le vom remedia în timp util, dar continuăm investițiile pentru ca toți elevii și profesorii să-și desfășoare activitatea în cele mai bune condiții.

„Astăzi am avut o întâlnire cu directorii unităților de învățâmânt din Municipiul Ploiești pentru a mă asigura că totul este în ordine înainte de începerea noului an școlar. Mai sunt mici probleme pe care le vom remedia în timp util, dar continuăm investițiile pentru ca toți elevii și profesorii să-și desfășoare activitatea în cele mai bune condiții.
În momentul de față. am semnat contractul pentru eficientizarea energetică a 6 unități de învățământ, avem în evaluare proiecte pentru atragerea de fonduri europene pentru construirea a 4 grădinițe noi: Strada Poștei, Aleea Strunga, Strada Trăstioarei, Bulevardul Petrolului; reabilitarea și modernizarea Liceului Tehnologic Sfântul Apostol Andrei și a Liceului Tehnologic 1 Mai.
Prin Grupul de Acțiune Locală, avem proiecte pentru reabilitare și modernizare la Școala 19, Școala Florin Comișel, Școala nr. 13 și Candiano Popescu, iar în colaborare cu Compania Națională de Investiții, vom construi săli de sport pentru Școala George Coșbuc și Liceul Virgil Madgearu”, norează primarul municipiului Ploiești, Adrian Dobre, pe contul său de socializare.

„Le transmit doamnelor și domnilor directori mult succes în noul an școlar!”, a mai scris edilul, încrezător că noul an școlar se va desfășura în conndiții optime și cu rezultate îmbucurătoare.

Sursa foto: Adrian Dobre