Veste mare la Busteni: Contractul pentru „Modernizarea strazilor din cartierul Piatra Arsa” A FOST SEMNAT!

 „Sunt extrem de încântat să vă anunț că, în urma eforturilor noastre constante și a obținerii tuturor avizelor necesare, după studii îndelungate (cadastrare, studii geotehnice, ridicări topografice, foraje etc), am reușit să semnăm contractul de achiziție publică de lucrări pentru proiectul „Modernizare străzi Cartier Piatra Arsa”, finanțat prin fonduri nerambursabile, programul național Anghel Saligny.

 Este un moment de mândrie și un pas mare în direcția dezvoltării durabile a orașului nostru. Reamintesc faptul că orașul Bușteni a fost felicitat și premiat în cadrul mai multor congrese la nivel național, precum Congresul Asociației Orașelor din România, pentru proiectele cu fonduri nerambursabile PNRR și Anghel Saligny. Suntem mândri de sumele atrase într-un timp atât de scurt și de proiectele de o importanță majoră pentru orașul nostru pe care le realizăm împreună.

Acest proiect este dovada angajamentului nostru ferm către dezvoltarea durabilă a infrastructurii stațiunii. Nu doar că vom îmbunătăți calitatea vieții tuturor cetățenilor, dar vom face și orașul nostru mai atrăgător pentru oaspeții și turiștii care ne vizitează. Modernizarea străzilor din cartierul Piatra Arsă este un moment așteptat de mult timp, un pas înainte spre un oraș mai accesibil și mai sigur”, a transmis azi primarul orașului Bușteni, Mircea Corbu.