Vadu Sapat, o comuna micuta, dar condusa de o echipa ambitioasa si eficienta!

 Localitatea cu peisaje pitorești, situată pe Drumul Vinului, a fost administrată, în ultimii 4 ani, de o echipă de oameni gospodari – primarul Costi Iliescu și viceprimarul Adrian Tabirca.

Amândoi edilii merită cu prisosință felicitați pentru că au înțeles potențialul de dezvoltare al comunei și au demarat, cu curaj, proiecte ample de modernizare, extrem de necesare comunității.

Iată despre ce este vorba:

▪Înființarea rețelei de canalizare și a noii stații de epurare – proiect finanțat prin PNDL, valoarea totală a contractului fiind de 7561643,10 lei;
▪ Modernizarea sistemului de iluminat stradal, prin introducerea LED-urilor;
▪Reabilitarea drumurilor comunale în parteneriat cu Consiliul Județean Prahova;
▪Amenajarea și dotarea locului de joacă pentru copii, cu fonduri asigurate de Consiliul Județean Prahova.

Practic, întreaga comună a fost, un timp, un șantier! Da, dar comunitatea merită să beneficieze de condiții cât mai bune atât în ceea ce privește infrastructura, utilitățile, cât și pentru crearea de locuri de joacă plăcute și dotate la standardele actuale, pentru copiii de aici.

Așadar, iată încă o dovadă că în Prahova, calitatea vieții în mediul rural crește. Și asta pentru că, la conducerea localităților sunt oameni care își înțeleg misiunea, realizează că au un partener de încredere în Consiliul Județean și au ambiția de a accesa fonduri din surse externe pentru comunitatea pe care o reprezintă!

Nu uitați: Omul sfințește locul, iar, atunci când există voință, se poate!