Unul dintre cele mai frumoase proiecte: AFTER-SCHOOL la Bratasanca, intr-un parteneriat dintre Crucea Rosie Prahova si Røde Kors Rogaland-Norvegia

Un proiect. O inițiativă care dă roade zi de zi. Iar zâmbetul și gândurile copiilor sunt cea mai bună dovadă.

O șansă. O șansă mare, o șansă la care nu sperau, altfel, copiii din familiile defavorizate din Brătășanca, sat aparținător comunei Filipeștii de Târg. Un proiect materializat într-un after-school, de care beneficiază, timp de trei ani, aproximativ 30 de copii. Un proiect generos, prin care micuții sunt încurajați și motivați să urmeze școala, sunt ajutați la teme, la efortul de a acumula cât mai multe cunoștințe, astfel încât, într-o bună zi să poată să-și depășească condiția și… să-și împlinească visul. În plus, primesc o masă caldă, afecțiune, atenție și li se dovedește pas cu pas că au motive să considere școala CEA MAI BUNĂ PRIETENĂ.

Un proiect. O inițiativă care dă roade zi de zi. Iar zâmbetul și gândurile copiilor sunt cea mai bună dovadă. Ca și mulțumirea părinților care au acum de ce să creadă în viitorul copiilor lor, care acum abia înțeleg că Dumnezeu și oamenii nu i-au uitat.

Mai mult, ar fi de apreciat colaborarea partenerilor care au dat viață acestui proiect generos- Crucea Rosie Prahova și Røde Kors Rogaland-Norvegia- cu autoritățile locale, în speță cu primarul localității, Aurelian Manole.

Și, ca să vă convingem de ceea ce se întâmplă când oamenii frumoși la suflet pun la un loc idei și muncă, vom spune că acest after-school e dovadă vie că… „omul sfințește locul”.

Felicitări tuturor celor implicați! Gratulerer til alle involverte!