Un vestiar metalic compartimentat, cu băncuță, soluția completă pentru confortul și siguranța clienților! (P)

vestiar metalic

Dacă deții o sală de sport, un bazin de înot sau orice alt loc unde clienții își schimbă ținuta de stradă cu una specifică, trebuie să le asiguri cele mai bune condiții, confort și siguranță depline. În acest scop, este recomandată investiția într-un vestiar metalic compartimentat și dotat cu băncuță.

Cel mai simplu vestiar metalic compartimentat cu băncuță

Produsul are o singură ușă și este așezat pe o băncuță cu înălțimea de 400 de milimetri. Dimensiunile sale sunt următoarele: lățime de 400 de milimetri, adâncime de 450 de milimetri și înălțime de 2.200 de milimetri. Fabricat în România, se livrează în stare complet asamblată.

Peretele separator permite delimitarea unor compartimente pentru haine personale și haine de lucru sau pentru haine murdare și haine curate. În partea superioară are o poliță, o bară pentru umerașe și un cârlig. Construcția robustă permite utilizarea pentru o perioadă îndelungată de timp, fără a fi nevoie de reparații.

La cerere, poate fi echipat cu acoperiș înclinat și cu picioare metalice aplicate prin sudură, cu terminații din plastic reglabile pe înălțime. De asemenea, cumpărătorul are posibilitatea de a alege tipul preferat de închidere a ușii.

Vestiar metalic compartimentat cu 3 uși și băncuță

Fabricat din tablă sudată cu grosimea de 0,7 milimetri, este prevăzut cu 3 uși, iar fiecare dintre cele 3 spații este dotat cu un perete separator. În partea superioară există o poliță, o bară pentru umerașe și un cârlig. Băncuța deosebit de confortabilă este realizată cu șipci de lemn finisate și cu piciorușe din plastic, în timp ce structura este realizată din cadru de țeavă sudată.

Dulapul este prevăzut cu fante de aerisire care permit o bună ventilație a spațiului interior. Ușile sunt ranforsate pe interior cu un profil metalic care asigură un plus de robustețe și de siguranță. Culoarea standard este gri, dar sunt disponibile mai multe variante pentru întregul produs sau numai pentru uși: crem, orange, roșu, albastru, verde, gri închis, maro, negru, argintiu și alb.

Cu o greutate netă de 65 de kilograme, vestiarul are următoarele dimensiuni: lățime de 1.200 de milimetri, adâncime de 700 de milimetri și înălțime de 2.200 de milimetri.

vestiar metalic

Vestiar metalic cu 4 uși pentru încălțăminte și 4 pentru îmbrăcăminte

Obiectul de mobilier este prevăzut cu 4 uși lungi, care le oferă utilizatorilor spațiul ideal pentru haine de toate dimensiunile, inclusiv mai lungi. În partea inferioară există alte 4 uși, astfel încât este posibilă depozitarea separată a articolelor de încălțăminte. În plus, este prevăzut cu un cadru galvanizat cu înălțimea de 60 de milimetri și cu o bancă de șezut din blat laminat de culoare brad cu cant ABS.

Structura este stabilă, sudată din tablă de oțel calitatea I. Lățimea fiecăruia din cele patru compartimente este de 300 de milimetri, de unde rezultă o lățime totală de 1.200 de milimetri. Adâncimea este de 500 de milimetri în partea superioară și de încă 300 de milimetri în partea inferioară, în zona compartimentului separat pentru pantofi. Înălțimea este de 1.740 + 416 milimetri.

Vizitează magazinul online Viamond.ro și vei găsi zeci de modele de vestiar metalic de cea mai bună calitate. Astfel, clienții se vor simți în deplină siguranță și se vor bucura de confortul dorit!