Turneul național “In memoriam, Liviu Vasilică” aduce mari vedete pe scena din Bușteni

Artiști de excepție ai muzicii românești, precum Paula Seling, Carmen Rădulescu și Florin Vasilică vor crea un spectacol de zile mari în amfiteatrul în aer liber din Bușteni sâmbătă, 6 septembrie 2014, începând cu ora 13.00.

 

La un deceniu de la trecerea în neființă a lui Liviu Vasilică, Grupul ”Teleormanul”, dar și tinere talente ca Denisa Trofin, Eusebiu Gafița și Maia Todi vor interpreta piese din repertoriul îndrăgitului artist. Publicul prezent va asista la un duet inedit Paula Seling-Florin Vasilică, în memoria marelui interpret de muzică populară, Liviu Vasilică. Special pentru acest eveniment, artista și-a pregătit mai multe ținute tradiționale românești.

 

Evenimentul, inițiat de fiul marelui artist, Florin Vasilică, se bucură de întreaga susținere a primarului orașului Bușteni, Emanoil Savin. Liviu Vasilică a fost artistul care a revoluționat muzica populară de la noi, ajungând la sufletul oricărui ascultător prin piese precum „Hai, hai cu trăsioara” sau „Mărine, la nunta ta”, care încă răsună la orice concert sau petrecere.