Tupeu de… „capitalisti”: Cum au vrut niste tineri sa transforme salvamontistii in taximetristi?! Int-atat de simplu, incat ei au ajuns la SECTIE!

Trei băieti de 20 de ani din București au „pus pe jar”, vineri după-amiază salvamontiștii din Bușteni, Dâmbovița si Prahova pentru că unul dintre ei a căzut pe poteca turistică, între Omu și Babele și… de fapt… s-a lovit la un deget.

„Cu un tupeu de nedescris, aceștia au început să-i injure la telefon pe salvatori și să-i certe că nu ajung mai repede la ei.

Pentru că la intervenție au participat și un echipaj al jandarmeriei și un polițist din Dâmbovița, ulterior s-a aflat ți motivul adevarat pentru care cei trei au sunat la 112: aceștia voiau să ajungă cât mai repede și fără efort la mașina parcată în Padina. Așa s-au gândit ca salvamontiștii au datoria să facă pe taximetriștii și să-i transporte de urgență acolo unde au ei nevoie.

Așa că SALVAMONTUL și-a făcut datoria, iar jandarmii i-au condus pe cei trei la… secție”, au povestit salvamontiștii din Bușteni pe contul de socializare, indignați, pe bună dreptate, de comportamentul excursioniștilor.

foto: Salvamont Bușteni