Transport agabaritic prin Prahova

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR) a anunțat că în perioada 15 – 18 iunie se efectuează un transport agabaritic care trece și prin Prahova.

 

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România SA informează utilizatorii rețelei de drumuri naționale că în perioada 15.06.2015 - 18.06.2015 se va efectua un transport agabaritic pentru care a fost eliberată autorizațiespecială de transport pe ruta:DN 1B : Ploiesti ÷ Bucov ÷ Albesti Paleologu ; DN 1D : Albesti Paleologu ÷ Urziceni ; DN2A : Urziceni ÷ Ţăndărei ÷ Giurgeni ÷ Hârsova ÷ Mihail Kogălniceanu ÷ Intersecţie DN 2A Autostrada A4; Autostrada A4: Intersecţie DN 2A Autostrada A4 ÷ Intersecţie Autostrada A4  DN 39 ; DN 39 : Intersecţie Autostrada A4  DN 39 ÷ Constanţa Port. Convoiul va fi însoțit, conform prevederilor Autorizației Speciale de Transport (AST), de două vehicule autorizate și de un echipaj al Poliției Rutiere. Transportul se va desfășura etapizat, cu întreruperea temporară și locală a circulației rutiere.
„Având în vedere faptul că acest transport va ocupa întreaga parte carosabilă,rugămparticipanții la trafic să respecte indicațiile reprezentanților Poliției Rutiere astfel încât să nu se producă blocaje în trafic și, în măsura în care este posibil, să evite utilizarea rutei pe care se va deplasa convoiul”, a anunțat CNADNR.