Tragedie la Busteni: Un barbat de 39 de ani gasit mort pe linia ferata

Sâmbătă, în jurul orei 11.10, un echipaj SAJ Prahova a intervenit la un accident teribil pe calea ferată, în zona stațiunii Bușteni. Din nefericire, echipajul de urgență nu a mai putut decât să constate decesul victimei care avea leziuni incompatibile cu viața. Tot ce e posibil, bărbatul să fi fost lovit de un tren.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova în vederea efectuării necropsiei.

Potrivit IPJ Prahova, polițiștii din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi Prahova au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, efectuând cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care s-a produs evenimentul, nefiind, deocamdată găsiți posibili martori care să fi văzut accidentul.

***Tot sâmbătă, în jurul orei 15.30, un echipaj al Ambulanței a intervenit la Vălenii de Munte,, unde, în urma unui accident rutier cumplit, o tânără de 19 ani s-a ales cu traumatism cranio-cerebral cu pierderea stării de conștiență și traumatism la gambă.

În total, în cursul zilei de sâmbătă, echipajele SAJ Prahova au intervenit în 321 de cazuri de urgență.

foto: ziare.com