TERIFIANT??? PREA PUTIN SPUS! Doi barbati au dansat pe ritmuri de manele, cu UN SCHELET deshumat, intr-un cimitir din CIORANI

AȘA CEVA NU ȚINE DOAR DE… MACABRU! ȚINE DE INSTINCTE MAI DEGRABĂ… SĂLBATICE, lipsite de orice marcă a umanului! Doi indivizi s-au filmat într-un cimitir dintr-un sat din județul Prahova, pe ritmuri de manele, dara nu oricum, ci… petrecând CIUDAT, ținând în mâini scheletul proaspăt dezgropat al unei femei.

Cei doi au fost audiați în cursul zilei de luni de polițiști.  Oamenii legii s-au autosesizat după ce imaginile au ajuns pe o rețea social, probabil în dorina făptașilor de a se lăuda cu isprava lor. 

Poliţiştii de la Secţia de Poliţie Rurală Ciorani, din judeţul Prahova, au deschis imediat un dosar penal pentru profanare de cadavre sau morminte, după ce în spaţiul public a apărut o filmare realizată în cimitir, însoţită de ritmuri de manele, în care doi bărbaţi apar ţinând scheletul proaspăt dezgropat al unei femei.  Filmarea a  fost postată pe o reţea socială, iar poliţiştii nu au stat pe gânduri, ci s-au sesizat din oficiu.

„Persoanele bănuite de comiterea faptei au fost depistate, la acest moment fiind efectuate cercetări în vederea clarificării situaţiei de fapt şi luării măsurilor legale care se impun”, informează reprezentannții Inspectoratul Județean de Poliție Prahova.

Se pare ca cei doi teribiliști sunt… gropari.  Fapta s-ar fi petrecut, în fapt prin februarie, dra probabilabia acum a apărut în mediul online.

Oricum ar fi, însă, faptul e consumat și e… MAI MULT DECÂT GRAV. E CEVA ABSOLUT DE NEIMAGINAT.

 Interesant va fi să aflăm, la finalul anchetei, care va fi… pedeapsa celor doi!!!