Teatrul Ciufulici, premiat la Pitesti

Teatrul pentru copii Ciufulici a participat, in data de 10 septembrie, la cea de-a V-a editie a Festivalului de teatru pentru copii „Aschiuta”, de la Pitesti, cu cea mai recenta premiera a sa, spectacolul Peter Pan, in regia lui Cristian Mitescu, scenografia Eugenia Tarasescu Jianu.

 

Juriul de specialitate, alcatuit din actrita si regizoarea Maria Mierlut, presedinte al juriului, actorul si regizorul Toma Hogea, criticul de teatru Cristiana Gavrila si scenografa Mirela Dinu Pitigoi, a acordat spectacolului Peter Pan premiul pentru cea mai buna scenografie, iar actritei Mihaela Rus, coordonatoarea sectiei pentru copii a Teatrului Toma Caragiu, i-a fost acordat Premiul special al Juriului pentru Management cultural.

 

Festivalul este organizat de Teatrul pentru copii si tineret „Aschiuta”, sectie a Teatrului „Al.Davila” Pitesti, si reuneste spectacole de teatru ale unor trupe de prestigiu din tara. Teatrul pentru copii Ciufulici urmeaza sa participe in acesta toamna cu spectacolul Peter Pan la alte doua festivaluri importante – Festivalul International de Teatru „Povesti”, Alba Iulia si Festivalul de Teatru „Tragos”, Tulcea.