Targul Mierii, la Campina

Aleșii locali din Câmpina au aprobat un proiect de hotărâre, privind susținerea financiară pentru organizarea Târgului Mierii, eveniment devenit deja tradiție în ce de-al doilea municipiu al județulu Prahova.

 

Proiectul a vizat alocarea unui buget de 17.900 lei. Organizatorii susțin că la eveniment vor fi prezenți circa 15.000 de oameni, atât din Câmpina, cât și din întreaga țară. Târgul Mierii va i organizat anul acest în perioada 20 – 22 februarie. Pentru editia din acest an si-a anuntat intentia de participare firma River Wood Inc Pakistan, după ce, în 2014, au fost prezente si doua mari flrme internationale producatoare de utilaje si echipamente apicole: Thomas din Franta si Quarti din Italia.

Târgul Mierii, la Câmpina

Timp de două zile, apicultori din toată țara vor veni la Câmpina la Târgul Mierii. Deschiderea oficială are loc vineri, 14 februarie.

 

Asociația Apicolă Valea Prahovei, membră a Federației Asociațiilor Apicole din România  – ROMAPIS, alături de Primăria Câmpina și Consiliul Local, organizează o nouă ediție a Târgului Mierii. Deschiderea oficială are loc vineri, ora 11.00, zi în care sunt programate mai multe concursuri, inclusiv „Cel mai mare mâncător de miere”. Sâmbătă, 15 februarie, programul începe la ora 9.00, când este programat concursul „Cea mai bună miere”, destinat apicultorilor din întreaga țară, la ora 14.00 fiind programată Adunarea Generală a Federației Asociațiilor Apicole din România, iar la ora 18.30 are loc Balul Stuparilor 2014.