Stiati ca a fost vernisat Salonul de Primavara al artistilor plastici, la Galerile de Arta?! „Baletul”, premiat de Primaria Ploiesti

Păstrând tradiția, Primăria municipiului Ploiești a premiat, și în acest an, una dintre lucrările expuse în cadrul “Salonului de Primăvară”, eveniment organizat de Uniunea Artiștilor Plastici din România, filiala Ploiești. (N.R. FRUMOS ȘI BINE AR FI FOST CA ÎNAINTE DE VERNISAJ SĂ FIE ANUNȚAT OFICIAL EVENIMENTUL DE CĂTRE AUTORITĂȚI, SĂ FIE PREZENTAȚI ARTIȘTII PARTICIPANȚI, DETALII DESPRE LUCRĂRI, SĂ FIE… CUMVA… PROVOCAȚI PLOIEȘTENII SĂ… „GUSTE FRUMOSUL”. Simplu: pentru că fără artă am fi mai altfel mai săraci, mai schimonosiți pe dinăuntru)

În semn de apreciere a expresivității artistice și simbolisticii transpuse pe pânză, artistul plastic Nicolae Adrian a fost premiat pentru lucrarea “Balet”.

Premiul municipalității ploieștene, acordat cu acest prilej, este în valoare de 2000 lei.

Și din nou spunem cu aplomb: Felicitări pentru inițiativa administrației ploieștene, aceea de a încuraja artiștii plastici, și, cu atât mai mult este necesară implicarea în promovarea unor astfel de evenimente.