SSST! Liniste! Sa nu cumva sa se trezeasca ploiestenii!

Tace totul.

Tac toți.

Poate că s-au învățat, le place…

Fără apă caldă…

Poate că nu vor (sau le e…lene, silă…) să se mai trezească din acest coșmar… de prost gust ce menține LIPSA APEI CALDE. Fără să-și dea seama, măcar că toată chestiunea asta amară soate la iveală  proasta gestiune a unor situații de criză dar și moștenirea unor decizii luate și aplicate „după ureche” sau după bunul plac al unora sau altora, lipsa de implicare, lipsa de specialiști, și consecințele unor…. distrugeri „fărăcap și fără coadă”, până la ajungerea un momente-cheie, în momente ce pun frână normalului, deși unii țipă la noi ceilalți care ne dorim, firește o viață normală, un trai civilizat, că ar trebui să ne călim, să nu ne văităm, că la țară sau în junglă se trăiește și… fără apă caldă.  

 Ce mai vorbă, ăsta e rezultatul formelor fără fond, al unor probleme rezolvate, de-a lungul timpului, doar din pix sau din… declarații, este rezultatul multor lipsuri, al unor interese și… dezinterese puse la grămadă, al cârpelilor și al obinuinței comunității de a sta rece, deoparte- din comoditate și… nu numai.

Și… e tăcere. E liniște. Protestul de joi a fost un „fîs” ca la sifon, după care n-a mai urmat nimic. Și… N-AVEM APĂ CALDĂ!

 Somnul națiunii naște monștri! Și ce dacă?!?!?