Sinaienii, invitati la un webminar pe teme privind finantari in domeniul HORECA

100.000 EURO pentru ElectricUP!

Sinăienii și… nu numai sunt invitați la webinar-ul ElectricUP, pe care autoritățile îl organizează luni, 18 ianuarie 2021, începând cu ora 11, în parteneriat cu Ministerul Energiei.

„Dacă ești interesat să participi, te rugăm să ne trimiți un e-mail pe adresa contact@primaria-sinaia.ro, iar noi îți vom trimite link-ul de acces!”

ElectricUP este programul de investiții cu finanțare nerambursabilă de maxim 100.000 Euro pentru IMM-uri și operatorii economici din domeniul HORECA.

În cadrul programului sunt eligibile cheltuielile aferente instalării sistemelor de PANOURI FOTOVOLTAICE pentru producerea de energie electrică cu o putere instalată cuprinsă între 27-100 kWp necesară consumului propriu și livrarea surplusului în Sistemul Energetic Național, precum și a STAȚIILOR DE REÎNCĂRCARE de minim 22 kW pentru VEHICULE ELECTRICE ȘI ELECTRICE HIBRID PLUG-IN.

ElectricUP reprezintă o măsură de ameliorare a consecințelor negative asupra economiei și asupra cetățenilor, venind în sprijinul sectorului energiei din surse regenerabile și vizând creșterea eficienței energetice și dezvoltării infrastructurii pentru vehiculele de transport rutier nepoluant din punct de vedere energetic.

Mai multe informații despre acest program găsești accesând linkul http://energie.gov.ro/electricup/ .