Sens giratoriu la Filipestii de Padure

Luni, 13 octombrie 2014, în prezenţa preşedintelui Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, a avut loc inaugurarea sensului giratoriu de la intersecţia DJ 720 şi DJ 101I din comuna Filipeştii de Pădure.

 

Proiectul, în valoare de 680.849 lei (cu TVA) a fost finanţat în totalitate de la bugetul Consiliului Judeţean Prahova. Realizarea acestui obiectiv va duce la fluidizarea traficului în zonă şi creşterea siguranţei circulaţiei, implicit la reducerea numărului de accidente.

 

Lucrările la obiectiv au durat două luni şi jumătate şi au constat în amenajarea DJ 720 pe o lungime de 235 m, amenajarea DJ 101I pe o lungime de 121m, realizarea a patru insule de separare şi a unei staţii de autobuz pe DJ 720, spre Moreni. Totodată, s-a asigurat iluminatul exterior în zona perimetrală şi zona centrala şi au fost făcute lucrări de marcare şi semnalizare rutieră.

Sens giratoriu la Filipeștii de Pădure

Consiliul Județean Prahova a emis ordinul de începere a lucrărilor la sensul giratoriu de la Filipeștii de Pădure.

 

Sensul giratoriu va fi realizat la intersecția DJ 720 și DJ 101 I. Valoare estimată la momentul organizării licitației pentru desemnarea constructorului a fost de peste 725.000 lei, fără TVA