Sedinta tensionata la Consiliul Local Ploiesti

Ședința ordinară a Consiliului Local Ploiești nu a fost una liniștită. Liberalii au încercat să propună un proiect de validare a unui consilier, cerere respinsă de colegii care constituie majoritatea în CL. Nici proiectul referitor la bugetul de venituri și cheltuieli de la Hale și Piețe nu a fost lipsit de comentarii. Un consilier local a cerut destituirea conducerii societății.

 

Proiectul referitor la validarea unui consilier local nu a fost aprobat, grație consilierilor PSD – PC și PLR, care au respins proiectul pe motiv că raportul de specialitate nu avea semnătura primarului municipiului, Iulian Bădescu, absent la ședință. De altfel, liberalii, cei care au propus ca în locul demisionarului Sorin Constantin să fie numită Cristina Enache, au fost acuzați că nu au transmis datele mai devreme la comisia juridică.
Un al doilea proiect controversat a vizat aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli de la SC Hale și Piețe, moment în care aleșii liberali au solicitat destituirea conducerii societății.

Mai multe detalii pe www.prahovabusiness.ro.

 

 

 

Ședință tensionată la Consiliul Local Ploiești

Ședința Consiliului Local Ploiești a ieșit din tiparele unei ședințe obișnuite. Majoritățile noi create la CL nu au picat la pace. Într-un final, primarul municipiului, viceprimarii, dar și consilierii locali PSD, PDL, dar și Puiu Neagu au părăsit sala, iar în lipsă de cvorum ședința s-a încheiat.

 

Pe ordinea de zi au figurat mai multe proiecte de hotărâri, însă nu toate au putut fi analizate. Cum proiectele nu au întrunite nici măcar majoritatea simplă, atât PSD și PPDD, dar și PDL – PNL bazându-se, fiecare, pe 11 voturi, unele proiecte au fost prorogate, altele nu au trecut la vot.

Mai multe detalii pe www.prahovabusiness.ro