Se modernizeaza sistemul de iluminat public la Azuga

”CONTINUĂM CU REFACEREA ÎNTREGULUI SISTEM DE ILUMINAT PUBLIC DIN AZUGA”, a anunțat administrația locală la finele săptămânii trecute.

   Toate materialele necesare, peste 700 de corpuri de iluminat led, sistemele de fixare pe stâlp și cele necesare montajului și punerii în funcțiune au fost aduse la Azuga.

     „Continuăm proiectul de modernizare a iluminatului public stradal din Azuga, reducem consumul, refacem punctele de aprindere, monitorizăm prin telegestiune funcționarea fiecărei lămpi în parte. Un proiect cu care reușim economii semnificative la bugetul local. Lucrările se desfășoară zilnic, în mai multe etape, cu prioritate pentru străzile cu probleme și zonele mai apropiate de pădure.

    Am asigurat finanțarea în valoare de peste 2 milioane de lei, din care 12% cofinanțare de la bugetul local. Proiectul are o durată de execuție de 8 luni, mai precis până în vara lui 2024. La finalul proiectului, consumul de energie electrică va fi mai mic cu peste 50%, un iluminat mai bun, mai eficient pe timp de noapte, pentru confortul și siguranța noastră a tuturor.

   Continuăm lupta pentru orice oportunitate de finanțare, acolo unde ne încadrăm cu orașul nostru și investim în tot ce înseamnă îmbunătățirea calității vieții azugenilor.

    Reconstrucția și modernizarea Azugii continuă”, a transmis primarul George Barbu.