„Scoala PUMNULUI de AUR”, pe podium la Cupa Romaniei la Box pentru Tineret si Seniori U22! Avem sportivi minunati!

„Școala PUMNULUI de AUR” ne dă din nou motive de mândrie! Și… cum să nu promovăm și să nu dăm exemplu unor tineri minunațiși-al antrenorilor lor care scriu istorie în sport?!

Jos pălăria!

Prezenţi, în ultima săptămână, la Cupa României la Box pentru Tineret şi Seniori U22, competiţie desfăşurată la Brăila, pugiliştii de la CSM Ploieşti se întorc acasă cu două medalii de argint şi una de bronz.

Antrenorii Titi Tudor şi Adrian Pîrlogea au înscris în concurs 5 sportivi, unul la Seniori U22 şi patru la tineret, iar performanţele acestora au fost următoarele:

Medalii de argint

Georgian Călin – categoria 63.5 kg – Seniori U22

L-a învins în semifinală pe Dumitru Secetă (CSM Slatina) şi a pierdut în finală, scor 5-0, în faţa lui Ionuţ Chiriac (CSM Iaşi);

Daniel Gherghe – categoria 63.5 kg – Tineret

A trecut în „sferturi” de Gabriel Simion (CS Botoşani), prin RSC (Referee Stop Contest) în Repriza a 3-a şi în semifinale de Ştefan Băcilă (CSM Brăila), la puncte, scor 4-1, dar a pierdut finala cu Adrian Grigorie (CSM Brăila), la puncte, scor 5-0;

Medalie de bronz

Narcis Mihai – categoria 67 kg – Tineret

I-a învins, pe rând, pe Aslam Mahmood (CSM Brăila), prin abandon în Repriza 1 şi pe Robert Munteanu (CS Năvodari), prin KO în Repriza a 2-a şi a pierdut în semifinală în faţa lui Andrei Boţoi (CSŞ Râmnicu Vâlcea), la puncte, scor 4-1.

Eliminaţi în sferturi de finală

– Ionuţ Dragomir – categoria 51 kg – Tineret

L-a învins în optimi pe Florentin Şerban (CSM Piteşti), la puncte, scor 3-2, şi a pierdut în faţa lui Antonio Chivu (Dinamo), tot la puncte, scor 5-0;

– Alexandru Spiridon – categoria 54 kg – Tineret

A trecut în optimi de Sorin Toma (LPS Timişoara), la puncte, 4-1, apoi a cedat în faţa lui Alexandru Borlan (CSM Călăraşi), tot la puncte, 5-0.