Rifov, singura comuna din Prahova care isi face PROPRIA retea de gaze! S-a semnat documentul!

Zi importantă, ieri, pentru comunitatea din Rîfov: astăzi, la Ministerul Dezvoltării, s-a semnat contractul de finanțare pentru introducerea rețelei de gaze naturale în toate cele nouă sate ale comunei!

„Un proiect care se concretizează datorită perseverenței echipei aflate la conducerea Primăriei Rîfov, a primarului Paul Costin Cazanciuc! Comuna Rîfov este, de altfel, singura din Prahova care reușește să înființeze propria rețea de gaze naturale, independent de alte unități administrativ-teritoriale!

Spre deosebire de proiectul de pe Valea Slănicului, unde totul stagnează, investiția de la Rîfov presupune atât înființarea rețelei de distribuție gaze naturale, cât și racordul la sistemul național de transport gaze naturale.

Felicitări, Paul Cazanciuc, și mult succes în realizarea acestui obiectiv atât de necesar locuitorilor comunei Rîfov!”, a scris Bogdan Toader (fost președinte PSD al Consiliului Județean Prahova) pe contul său de socializare, după ce a fost prezent la semnarea documentului, alături de primarul comunei Rîfov.