Reputatul violonist Remus Azoitei aduce farmecul muzicii lui Mozart la Filarmonica ploiesteana

Seară de-april’ în accente mozartiene. Armonii dăruite de pe scena Filarmonicii ploiestene: Asta vi se pregătește, dragi melomani!

Filarmonica Paul Constantinescu vă invită joi, 15 aprilie, de la ora 19.00, la un concert de excepție, în care veți putea audia Nocturna pentru orchestră de coarde și harpă de A. Schoenberg, Concertul nr. 4 în Re major K.V. 218, pentru vioară și orchestră, de W.A. Mozart și Simfonia nr. 99 în Mi Bemol major, Hob. I:99. La pupitrul dirijoral al orchestrei simfonice se află Vlad Vizireanu, iar solist este violonistul Remus Azoiței.

Concertul va fi transmis integral live pe Virtual Concert Hall. Bilete virtuale, aici: https://virtualconcerthall.ro/…/bilet-virtual…/

Concertele cu public ale Filarmonicii Paul Constantinescu au fost suspendate, în această perioadă, în conformitate cu Hotărârea nr 27/03.04.2021 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

Evenimentele vor putea fi urmărite online, pe platforma Virtual Concert Hall, unde vă așteptăm atât cu concerte live cât și cu înregistrări ale celor mai frumoase spectacole desfășurate de-a lungul timpului.

foto: Facebook