Reprezentantii ROSAL, despre situtia muntilor de gunoi din centrul municipiului Ploiesti

Pentru o mai bună informare cu privire la imaginile care circulă în aceste zile în mediul online, reprezentând deșeuri abandonate pe domeniul public, atât în centrul Ploieștiului, cât și pe alte străzi din municipiu, SC Rosal Group SA – sucursala Prahova precizează următoarele aspecte:

Societatea noastră a intervenit în zona pietonală din Centru, în zilele de 19.06.2020, la ora 08:26, și 20.06.2020, la ora 11.48, în baza graficului aprobat de Primăria Ploiești.
În respectivele imagini postate în mediul online se poate observa o cantitate de gunoi foarte mare, apărută la scurt timp după intervenția noastră. Probabil deșeurile abandonate aparțin agenților economici din zonă.
În acest context, rugăm societățile comerciale ca, în cazul în care cantitatea de gunoi depășește capacitatea pubelelor pe care le au în concesiune, să solicite intervenția noastră, pentru a preîntâmpina situații neplăcute precum cele sesizate de către cetățeni.
Totodată, le aducem la cunoștință faptul că abandonarea gunoiului pe domeniul public reprezintă contravenție și se sancționează potrivit legii.
În acest context, îi rugăm pe ploieșteni ca, în cazul în care observă persoane care abandonează deșeuri în alte zone decât cele special amenajate, să anunțe de îndată Poliția Locală Ploiești.

SC Rosal Group SA – sucursala Prahova mulțumește cetățenilor care au sesizat, fie și în mediul online, faptul că există deșeuri abandonate pe domeniul public și îi îndeamnă să anunțe aceste nereguli la dispeceratul Primăriei Ploiești sau al Poliției Locale Ploiești”, au transmis reprezentantii societății.

Detalii: AICI

Foto: Rosal Prahova