Reparatii pe mai multe strazi din mai multe zone ale municipiului Ploiesti

Primăria Municipiului Ploiești informează cetățenii că, începând de miercuri, 30 octombrie 2019, se vor desfășura lucrări de reparații/întreținere pe străzile din zona de vest a orașului (Enăchiță Văcărescu, Gh. Grigore Cantacuzino).

Primăria Municipiului Ploiești informează cetățenii că, începând de miercuri, 30 octombrie 2019, se vor desfășura lucrări de reparații/întreținere pe străzile din zona de vest a orașului (Enăchiță Văcărescu, Gh. Grigore Cantacuzino). Lucrări similare vor fi precum și pe străzile Tache Ionescu, I.L. Caragiale.

Potrivit anunțului autorităților, lucrările vor fi executate în baza contractului având ca obiect “Delegarea gestiunii serviciului de construire, modernizare, reparare și întreținere rețele stradale, lucrări de artă, parcări ( cu excepția celor aflate în administrarea altor entități) aflate în administrarea Consiliului Local al Municipiului Ploiești, inclusiv echiparea tramei stradale cu elemente de mobilier urban”.

Municipalitatea ploieșteană cere scuze pentru disconfortul generat de aceste lucrări și le mulțumește cetățenilor pentru înțelegere.

sursa foto: ziare.com