Punte intre generatii: 1000 de brazi plantati in comuna Aricestii Rahtivani       

„Dragii mei,

Așa cum am anunțat, evenimentul planificat și organizat de Primărie de a planta o perdea forestieră din brazi de-a lungul drumului județean dintre Stoenesti – Aricesti – Tg Nou, a fost, cel puțin în primele două zile ale acțiunii, un eveniment util, frumos și apreciat.

La eveniment au fost prezenți peste 150 de persoane și s-au plantat aproape 400 de brazi din cei 1000 pe care îi dorim să-i plantăm.

Cei prezenți am trăit cu toții momente frumoase, pline de voie bună și bucurie și care cu siguranță, vor rămâne în memoria noastră ca momente unice, o legătură între generații și o punte între prezent și viitor.

Le mulțumesc tuturor celor care și-au oferit din timpul lor și ne-au dat o mână de ajutor, consilieri locali, părinți, colegi din primărie, cadre didactice, cetateni din comunitate, dar mai ales celor peste 90 de copii/elevi prezenți la eveniment!”, a scris duminică pe contul său primarul comunei Ariceștii Rahtivani, Gheorghe Orbu, mulțumit, iată de impactul inițiativei ce vizează crearea unei „perdele de brazi” de-a lungul arterei rutiere ce leagă cele trei sate.