Primarul municipiului Ploiesti cere angajatilor din administratie „o atitudine pro activa, profesionista ai nediscretionara in teren”

au fost puse în discuție o serie de probleme cu care comunitatea ploieșteană se confruntă în ultima vreme.

Primarul municipiului Ploiești, Adrian Florin Dobre, a convocat joi într-o întâlnire de lucru care s-a desfășurat la Sala Europa din Palatul Administrativ, reprezentanții Poliției Locale Ploiești, S.C. Servicii de Gospodărire Urbană S.R.L., Regiei Autonome de Servicii Publice, ai Direcției Generale de Dezvoltare Urbană, precum și pe cei ai Direcției Gestiune Patrimoniu din cadrul Primăriei Municipiului Ploiești.

În acest cadru au fost puse în discuție o serie de probleme cu care comunitatea ploieșteană se confruntă în ultima vreme, cum ar fi: problema deșeurilor și a autovehiculelor abandonate ilegal pe domeniul public, parcarea necorespunzătoare a autovehiculelor în oraș, precum și prezența în trafic a atelajelor hipo (căruțe).

Cu aces prilej, edilul șef a solicitat o atitudine pro activă, profesionistă și nediscreționară în teren, dar și întărirea controalelor în zonele cunoscute cu probleme și eficientizarea timpului de intervenție la solicitările ploieștenilor.

În cadrul reuniunii de astăzi, polițiștii locali au prezentat conducerii municipalității problemele cu care se confruntă în activitatea lor, dar și o serie de propuneri pentru eficientizarea acestui serviciu public.