Primarul ales al ploiestenilor s-a intalnit cu o multime de cetateni aseara, in centru. Vrea parteneriat intre Primar, ploiesteni si Consiliu Local

„Începem drumul spre un nou Ploiești”, a fost mesajul cu care noul primar al municipiului Ploiești, Mihai Polițeanu, i-a întâmpinat aseară pe ploieștenii care au vrut să îl cunoască. Îmbrăcat cu cămașă albă, în semn de respect față de interlocutori acesta a discutat cu oamenii și le-a spus că, de fapt, cetățenii au dreptul să participe și să vorbească în timpul ședințelor Consiliului local și… că exact asta se va întâmpla de acum încolo.

 Totodată, acestea le-a spus celor care au venit la întâlnireadin centrul orașului: „dacă e din partea cetățenilor, orice critică e bună, pentru că te ține alert, te ține resposabil ca politician, și mult mai atent la deciziile pe care le iei”.

Alte declarații care merită reținute au fost:
 „A nu te lupta înseamnă fie a fi de acord cu corupția, cu furt din bani publici”.

„Din punctul meu de vedere, acest oraș va fi sănătos din punct de Vedere civic”.

 „Sper la nivel de consiliu local să lucrăm normal”.

De asemenea, e de remarcat că întâlnirea s-a concretizat nicideum într-un șir dedeclarații din partea noului edil, ci într-un dialog real, deloc regizat, cu cetățenii, printre care am remarcat foarte mulți tineri.