Primarul Adrian Florin Dobre a semnat încetarea contractului de muncă al directorului CSM Ploiesti, Cristian Nica

Primarul Municipiului Ploiești, Adrian Florin Dobre, a dispus înființarea unei Comisii de cercetare a directorului Club Sportiv Municipal (CSM) Ploiești și  apoi a hotărât încetarea contractului de muncă pentru Cristian Nica, în urma scandalurilor publice repetate de la nivelul conducerii instituției respective.

“ În ultimele două luni au fost două scandaluri majore care au zguduit CSM-ul. Când l-am întrebat pe domnul Nica despre toate aceste nereguli majore a intrat imediat în concediu”, a declarat primarul Municipiului Ploiești, Adrian Florin Dobre.

Reamintim faptul că, la sfârșitul lunii septembrie, o fetiță de 13 ani legitimată la CSM Ploiești a acuzat faptul că a fost agresată sexual și amenințată de asistentul medical al clubului.

„Nica ar fi trebuit să plece singur când s-a aflat că există suspiciuni de orice agresiune la CSM. La fel cum ar fi trebuit să-l suspende imediat pe asistentul medical cu pricina. El a preferat însă susținerea viceprimarul Cristian Ganea. Demiterea directorului este un act de normalitate, în actuala situație”, a concluzionat edilul – șef al Ploieștiului, Adrian Florin Dobre.