Primaria Municipiului Ploiesti il aduce pe Mos Nicolae in mijlocul copiilor, joi, 5 decembrie 2019!

Steaua sus răsare, chemând cu tril domol pe Moşul sfânt, Moș Nicolae.

Vreme plină de înțelesuri vechi, de tradiții și povești… Farmece, ajun, cărări de colind vestind primul mare praznic al lunii decembrie. Steaua sus răsare, chemând cu tril domol pe Moşul sfânt, Moș Nicolae.

Anul acesta, în ajunul sărbătorii marelui praznic, îl așteptăm pe vestitul Moș să poposească printre copiii cuminți, într-o atmosferă de poveste, cu luminițe și tainice colinde, la Parcul Municipal Vest, unde se vor deschide oficial Târgul de Crăciun și Orășelul Copiilor.

Special pentru copiii prezenți la eveniment, municipalitatea ploieșteană le-a pregătit un spectacol de colinde… minunat, oferit de Palatul Copiilor, de la ora 17.00, precum și o piesă de teatru plină de învățăminte ,,Fata moșului și fata babei”, jucată de actorii secției Imaginario a Teatrului ,,Toma Caragiu”, care este programată să înceapă la ora 17.30.

Moș Nicolae a promis că va sosi cu siguranță printre copiii și părinții ploieșteni. Acesta le va afla dorințele și speranțele și le va oferi celor mici, cu drag… surprize dulci.

Apoi, cum e datul din străbuni, Moș Nicolae va pleca spre casele tuturor copiilor pentru că, așa cum se știe, în fiecare an, în noaptea de 5 spre 6 decembrie, Moșul vine la copiii cuminți să le aducă daruri, în ghetuțele sau cizmulițele pe care aceștia le-au lustruit și le-au așezat cu emoție la geam.

HAI ȘI VOI LA SĂRBĂTOARE!