PRIMA VIZITA a unui ministru MLPDA in comuna Berceni

17 iunie 2021: Cseke Attila, ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, la Berceni.

Este vorba, în fapt de prima vizită a unui ministru al MLPDA în comuna prahoveană Berceni.

Din delegație au făcut parte domnul prefect Cristian Ionescu și domnul vicepreședinte al Consiliului Județean Dumitru Tudone.

Împreună cu doamna primar Cosmina Pandele, domnul ministru a monitorizat stadiul lucrărilor de înființare sistem de canalizare finanțate prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL), apoi a vizitat șantierul în lucru de la Complexul Sportiv Berceni.

În cadrul disuțiilor, ministrul a dat asigurări constructorului complexului sportiv de tot sprijinul in vederea decontărilor situațiilor de lucrări și a cerut ca tot ceea ce se construiește sa fie durabil si de calitate.

Finantat de Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor publice si Administratiei prin Compania Nationala de Investitii, in valoare de aprox. 6.000.000 euro,complexul sportiv Berceni va fi o carte de vizită pentru performanța in sport din comuna și pentru județul Prahova.

Prin proiectul de anvergur vor fi realizate: sală polisportivă, corp vestiare, teren de fotbal cu nocturnă si tribune, 2 terenuri de sport multifunctionale, sală de recuperare fizică, amenajare teren, împrejmuire și racordare la utilități.

Despre obiectiv:

Suprafata teren: 17324 mp

Locuri de parcare: 94

Sala sportivă va avea o suprafață construită de 3129 mp, subsol, parter si etaj

Corpul de vestiare dedicate terenului de fotbal este desfășurat pe suprafața de 333 mp, parter si etaj.

Tribuna acoperită de la terenul de fotbal este prevăzută cu dimensiunea de 324 mp

Terenul de fotbal dimensionat FIFA si FRF va avea o suprafață totală de 6937 mp și va fi prevăzut cu gazon sintetic si instalație de nocturnă

Cele două terenuri sport multifunctionale vor avea suprafața totală de 562 mp fiecare.

Termenul de execuție: decembrie 2021.