Preselectii pentru Festivalul Castanilor – In Memoriam Gabi Dobre 2015

Casa de Cultură “I.L. Caragiale” a Municipiului Ploieşti organizează, în perioada 9 – 10 octombrie 2015, cea de-a XVI-a ediţie a Festivalului Castanilor – In memoriam Gabi Dobre, Concurs Naţional de Muzică Folk.

 

Înscrierile pentru preselecţii se pot face gratuit, până pe 15 septembrie 2015, trimiţând pe adresa Casei de Cultură “I.L. Caragiale” a Municipiului Ploieşti (str. Democraţiei, nr. 60-62, etaj 3) un plic A4 cu specificaţia „DOSAR PRESELECŢIE FESTIVALUL CASTANILOR – In memoriam Gabi Dobre – ediţia 2015”, care să conţină:

– Fişa de înscriere cu toate datele complete, conform modelului anexat, semnată de concurent;

– Curriculum vitae;

– Copie după cartea de identitate;

– Copie carnet de elev/student vizat pe anul în curs sau adeverinţă eliberată de instituţia de învăţământ;

– O declaraţie pe proprie răspundere din care să reiasă că este autorul melodiilor înscrise în concurs sau o declaraţie din care să reiasă că are acordul scris al textierilor sau compozitorilor cu care a colaborat la creaţia melodiei pentru utilizarea piesei/pieselor în concurs, exceptând cazul în care textele au fost preluate de la poeţi consacraţi ale căror drepturi de autor au ieşit de sub protecţia organismelor de gestiune colectivă şi actualmente aparţin patrimoniului naţional de creaţie;

– Minimum două înregistrări audio ale creaţiilor propuse în format MP3 (44,100Hz, 16 Bit, Stereo 320Kbp/s), reprezentativ pentru concurent, fiind denumite folosind cifre şi majuscule, după modelul următor:

1. NUME PRENUME INTERPRET – TITLUL MELODIEI

2. NUME PRENUME INTERPRET – TITLUL MELODIEI

– Două fotografii artistice clare ale concurentulului.

 

Înregistrările trimise trebuie să conţină vocile concurenţilor implicaţi direct în concurs, fără alte instrumente în afară de cele folosite în cadrul competiţiei sau voci ale unor terţe persoane, neprocesate, mixate sau masterizate din dorinţa de a suna mai bine, scopul competiţei fiind unul de descoperire al talentelor reale.

 

Piesele pot fi trimise şi on-line, odată cu dosarul de participare, pe adresa de e-mail a festivalului: festivalulcastanilor2014@gmail.com, specificând în subiectul e-mail-ului “DOSAR ÎNSCRIERE FESTIVALUL CASTANILOR 2015”. Pentru mai multe informaţii puteţi suna la 0244/¬578148 / 0730097668 (secretariat) sau 0726189933 (informaţii despre festival).