Post vacant la Primaria Campina

Primaria Câmpina a anunțat scoaterea la concurs a unui post vacant de consilier, gradul 1, debutant, la nivelul biroului de urbanism.

 

Potrivit anunțului, dosarele candidaților pot fi depuse la sediul Primăriei Câmpina până pe data de 18 iunie. Concursul se va desfășura pe 29 și 30 iunie, ore 10.00, când este programată proba scrisă, respectiv proba orală. Condițiile de prezentare la concurs sunt prezentate pe site-ul Primăriei Câmpina.

Post vacant la Primăria Câmpina

Primăria Câmpina scoate la concurs un post vacant temporar de inginer horticol la serviciul administrație spații verzi.

 

 

Concursul are loc la sediul Primăriei Câmpina. Candidații vor susține examen pe 24 noiembrie, ora 10.00 (probă scrisă) și pe 26 noiembrie, ora 10.00 (proba orală). Dosarele de înscriere la concurs se depun la sediul primăriei până pe 24 octombrie, ora 13.30.

Post vacant la Primăria Câmpina

Primăria Municipiului Câmpina anunță organizarea unui concurs pentru ocuparea unui post vacant de muncitor calificat la Atelierul pentru Infrastructură Urbană.

 

 

Potrivit anunțului postat pe site-ul Primăriei Câmpina este vorba de un post vacant de asfaltator. Concursul se va desfășura pe 10 septembrie, ora 10.00 (probă practică), și pe 12 septembrie, ora 10.00 (interviul). Candidații trebuie să depună dosarele la Primăria Câmpina până pe data de 11 august, ora 16.00, la Compartimentul Resurse Umane.