PNL vrea demiterea sefei de la sectia Interne a Spitalului Municipal Ploiesti

Partidul National Liberal, filiala Prahova, a solicitat azi viceprimarului cu atributii de primar al municipiului Ploiesti, Iulian Teodorescu, precum si conducerii Spitalului Municipal Ploiesti, demiterea medicului Creola Craciun, sef sectie Interne din cadrul acestei unitati medicale, pentru comportament neadecvat.

 

Solicitarea vine ca urmare a postarilor audio facute astazi in media locala, in care medicul Creola Craciun este inregistrata cum injura un subaltern, comportament pe care PNL Prahova il considera total nedemn pentru un slujitor al lui Hippocrate si care nu face decat sa o descalifice in fata personalului din sectia Interne a Spitalului Schuller.

 

“In contextul in care sistemul medical prahovean se confrunta deja cu probleme grave (lipsa de medici de la Spitalul de Pediatrie, demiterea managerului de la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti etc), un nou scandal nu face decat sa aduca prejudicii de imagine sistemului in ansamblul sau. Evolutie nedorita, dar care poate fi oprita prin demiterea sau demisia medicului Creola Craciun, inca sef sectie Interne la Spitalul Municipal Ploiesti”, se arata intr-un comunicat de presa al PNL Prahova.