PNL nu participa la sedinta de azi de la CL Ploiesti: Sfideaza legea administratiei publice locale

„Aflând cu surprindere de decizia Viceprimarului cu atribuții de Primar, de a convoca “de îndată” o ședință extraordinară a Consiliului Local al Municipiului Ploiești, sfidând legea administrației publice locale, grupul liberal anunță că nu va participa la această ședință convocată pentru data de 24.06.2015 din următoarele motive:

 

1. Convocarea făcută nu a fost motivată în textul dispoziției publicată pe site-ul Primăriei Ploiești

 

2. Proiectele de hotărâri incluse în Dispoziția emisă sunt aceleași cu cele care nu au fost adoptate în şedinţă ordinară din data de 23.06.2015, nefiind în nici un fel justificat caracterul de forță majoră sau de maximă urgență al acestor hotărâri.

 

3. Continuarea practicilor de eludare a legislației în vigoare de către grupul consilierilor PSD-ALDE (PLR-PC) – UNPR care ignoră reprezentativitatea stabilită prin vot de către ploieșteni în anul 2012.

 

Reamintim că în ședința din 23.06.2015 grupul consilierilor PSD a încercat să fure votul cetățenilor prin forțarea de a se valida un consilier PSD pe un loc ce aparținea de drept PNL, așa cum reiese din raportul Comisiei Juridice din Consiliul Local și din referatul Secretarului Municipiului Ploiești.

 

Ploiești, 24.06.2015

Grupul Consilierilor PNL Ploiești