Ploiesti: Tabara de excelenta

Consecventă în recunoașterea și sprijinirea performanței elevilor și profesorilor din unitățile de învățământ preuniversitar, Primăria municipiului Ploiești, împreună cu Centrul Județean de Excelență Prahova și Inspectoratul Școlar Județean Prahova, organizează marți, 15 decembrie 2015, întâlnirea cu elevii, părinții și cadrele didactice implicate în tabăra de pregătire organizată de Centrul Județean de Excelență Prahova.

 

La evenimentul găzduit de Filarmonica „Paul Constantinescu”, începând cu ora 15.00, vor fi prezenți și absolvenți ploieșteni, foști elevi ai Centrului de Excelență Județean sau participanți la pregătirea elevilor din Centru, în prezent studenți la facultăți de renume din lume, precum Cambridge University sau Oxford University din Marea Britanie. Amintim aici pe Ștefan Radu Voroneanu și Cătălin Andrei Ilie, care vor adresa un mesaj elevilor participanți. Tabăra de excelență se desfășoară anul acesta în perioada 17 – 22 decembrie, la Bușteni și se adresează unui număr de 146 de elevi, membri ai Centrului de Excelență, selectați pe baza rezultatelor la olimpiadele și concursurile școlare desfășurate în anul școlar anterior.

 

În afara activităților recreative specifice unor asemenea întâlniri, elevii vor participa, zilnic, sub îndrumarea profesorilor, la cursuri de pregătire la disciplinele: matematică, Informatică, Limba Română, fizică – astronomie, biologie, chimie, geografie, istorie și franceză.