Ploiesti: Se modernizeaza un loc de joaca din Nord

Primăria Municipiului Ploiești continuă lucrările de modernizare a locurilor de joacă din oraș, in acest sens demarand lucrările de reabilitare alocului de joacă amplasat în Parcul Nord, pe strada Cameliei la intersecția cu Șoseaua Nordului.

Spatiul de relaxare destinat celor mici va beneficia de echipamente și accesorii noi, după cum urmează: complex de joacă, căsuță tip ciupercă, hintă, leagăn dublu, jucării pe arc, carusel rotativ cu băncuță, balansoar din lemn, balansoar pe arcuri cu patru locuri, pergolă din lemn cu bancă, pergolă rustică și masăpentrușah, cățărătoare din plasă.

La nivelul locului de joacă amintit se vor executa și lucrări de pavare a aleilor, inclusiv montare borduri. Totodată, se va monta și pavaj special cu cauciuc antitraumă.

Aceste lucrări sunt sponsorizate deS.C. Aquila Part Prod Com S.R.L., în baza unui contract în valoare de 201.885 lei fără T.V.A.

Primăria municipiului Ploiești va continua să deruleze lucrări de modernizare, dar și să dezvolte parteneriate similare, în vederea realizării, la nivelul comunității locale, a cât mai multor locuri de joacă sau zone de recreere și agrement, moderne și sigure.