Ploiesti: Salubrizarea continua

Primăria Municipiului Ploiești a continuat luni, 12 septembrie a.c., respectiv marți, 13 septembrie a.c., acțiunile de salubrizare demarate în cadrul campaniei „Curățenie Generală în Municipiul Ploiești”.

 

Astfel, mai multe echipe formate în total din 84 muncitori, respectiv 19 de lucrători ai SC Rosal Grup SA Ploiești și 65 angajați ai SC Servicii de Gospodărire Urbană SRL Ploiești, au acționat marți în următoarele zone:

– Cartier Bereasca – Parc Bereasca și aliniamentele stradale

– Bulevardul București – zona cuprinsă între Universitatea Petrol – Gaze Ploiești și Bulevardul Petrolului

– Cartier Gh.Gr.Cantacuzino: str. Podul Înalt

– Cartier Nord – zona cuprinsă între Șoseaua Nordului și str. Petuniei.

 

Totodată, mai multe echipe formate în total din 76 muncitori, respectiv 27 de lucrători ai SC Rosal Grup SA Ploiești și 49 de angajați ai SC Servicii de Gospodărire Urbană SRL Ploiești, au acționat miercuri în următoarele zone:

– Cartier Bereasca – zona cuprinsă între străzile Trandafirilor, Lămâiței, Pădurii, Fragilor, Teiului, Gorunului, Clopoței, Molidului și Bradului.

– Cartier Polux – zona alei, parcări

– Cartier Vest I – zona cuprinsă între str. Erou Arhip Nicolae și conducta termoficare.

 

În cadrul acestei acțiuni, operatorul de salubritate S.C. Rosal Grup S.A., împreună cu S.G.U. Ploiești va interveni în toate cartierele din Municipiul Ploiești, pe străzi, alei, trotuare, parcări și spații verzi, prin următoarele activități: măturat, tuns gard viu, cosit spațiu verde, strâns și transportat deșeuri stradale și vegetale, în vederea salubrizării tuturor zonelor și evacuării deșeurilor.

 

Lucrările de salubrizare vor continua și în zilele ce urmează, derulându-se simultan în mai multe zone ale orașului, de la periferie către centru. Totodată, cetățenii sunt rugați să acorde sprijin echipelor aflate pe teren, neblocând căile de acces către rampele de colectare a deșeurilor (menajere și vegetale), deținute de Rosal Ploiești.