Ploiesti: Romeo Popa, la proiectia filmului Viva Pumori

In această seară, la Teatrul Toma Caragiu din Ploiesti, a avut loc proiecția filmului Viva Pumori, organizator fiind echipa Ciucas X3. Alpiniștii români cu cea mai importantă performanță a anului 2018 au împărtășit celor prezenti experiența lor extraordinară.

 

Zsolt Torok, Teo Vlad și Romica Popa au prezentat și un film al reușitei lor: Expediția Viva Credit Pumori și ascensiunea în premieră a traseului „Le Voyage du Petit Prince” în peretele sudic al vârfului Pumori din Himalaya.

 

“Am întâlnit oameni minunați și mă bucur că am avut ocazia să-l cunosc pe ploieșteanul Romeo Popa, unul dintre protagoniști, care alături de alți doi alpiniști români, Teofil Vlad și Zsolt Torok, a escaladat, în premieră mondială, Vârful Pumori (Himalaya). Povestea lor este impresionantă, iar curajul și determinarea, cu care au înfruntat provocările în ascensiunea lor, ne demonstrează că acești oameni sunt adevărate modele, demne de urmat”, a scris primarul Ploiestiului, Adrian Dobre, pe pagina sa de socializare.